Social Selling voor Executives

Moderne executives lopen voorop bij de digitale transformatie van hun organisatie. Opvallend is dat de meeste van hen op sociale media nauwelijks zichtbaar zijn voor de klanten, werknemers, aandeelhouders of de industrie. Soms een like of een voorzichtig commentaar onder een post van een medewerker maar daar blijft het dan ook bij. Hoe ga je als executive zorgen dat je op de platformen waar uw stakeholders zich oriënteren en meekijken structureel relevant bent?

Elk platform biedt unieke voordelen, maar voor de zakelijke gebruiker blijft LinkedIn het beste startpunt voor executives om te beginnen met Social Selling

Waarom biedt LinkedIn dé executive zoveel kansen?

Als leider van de digitale transformatie en moderne executive is relevante zichtbaarheid op dit platform dan ook een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse activiteiten. Waarom? Mensen vertrouwen individuen meer dan bedrijven. Ze willen graag horen wat de mensen die deze bedrijven leiden te zeggen hebben. Als platform geeft LinkedIn u laagdrempelig en met een zeer groot bereik de mogelijkheid om uw organisatie te presenteren, persoonlijke inzichten te delen of industriële ontwikkelingen te bespreken. Uw stakeholders zien op hun beurt dat u transparant bent, de markt inspireert en in staat bent om situaties te beheersen. Er wordt op de gedeelde content van executives ook beter gereageerd en daardoor veel vaker gelezen dan content van de bedrijfspagina.

Zie hieronder een simpel voorbeeld van een generieke post. Geplaatst door de Marriot hotel groep. Links door CEO Arne Sorensson (780,641 followers) en rechts door de bedrijfspagina (1,537,551 followers). Zoals je ziet presteert de post van Arne in verhouding een stuk beter op likes, comments en views.

Ondanks al dit potentieel voor organisatie en persoonlijke groei, heeft social media in de agenda van een executive vaak geen prioriteit. En dat is zonde. Om dit onbenutte potentieel toch te incasseren hebben wij een exclusief programma ontwikkeld. Speciaal voor de executive die on- en offline het verschil wil maken.

Tijdens het Social Selling voor Executives programma realiseren we samen.

• Een sterk en representatief executive profiel
• Het juiste online voorbeeld zijn voor de organisatie
• Groei persoonlijke relevante netwerk
• Thought leadership op uw expertise gebied, binnen huidige en toekomstige netwerken
• Versterken van uw persoonlijke merk als executive
• Professioneel en routinematig online aanwezig terwijl u kostbare tijd bespaart

Wat zou het voor u betekenen wanneer uw online relevantie structureel groeit met als resultaat meer bekendheid en betere carrière kansen?

Laat je uitdagen.

De experts van The Social Selling Company zijn altijd bereikbaar om je uit te dagen op je commerciële ambities en doelen.


    Deze site is beschermd door reCAPTCHA