LEF

HET GEHEIM VAN MARKTVERSTOORDERS ONTRAFELD

KOOP NU LEF HET BOEK

RESERVEER NU LEF NEXT LEVEL

NOVEMBER 2020

LEF HET BOEK

In het schitterende koffietafel boek LEF, het geheim van marktverstoorders ontrafeld, Heeft Wessel Berkman onderzoek gedaan naar “Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en complete markten verstoren?”

Wat kan jij leren van superondernemers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Frits van Eerd (Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital), Bas van der Veldt (AFAS Software) en Michiel Muller (PICNIC)?

Dat kan je lezen in het boek LEF. Het eerste boek is inmiddels een collectors item waar we nog enkele stuks van beschikbaar hebben.

Bij elk LEF boek krijg je ook de LEF scan cadeau. Met deze kan je bepalen waar jij staan en wat je moet doen om het verschil te maken.


LEF NEXT LEVEL

Medio, eind november 2020 komt LEF Next Level. Deze editie zal ook weer vol staan met verhalen van rasechte marktverstoorders van Nederlandse bodem o.a. met Shawn Harris (EATME), Henk Jan Beltman (Tony Chocolonely), Wim van der Leegte (VDL), Lydian Zoetman (Jopen B.V. Haarlem), Lucas van Zandvoort (CROCS), Claudia Zuiderwijk (KvK)… en nog veel meer top ondernemers die allemaal een bijzondere weg hebben afgelegd om daar te komen waar ze nu zijn. ​

Dit schitterend vormgegeven boek met scan is leuk als kerstcadeau, gewoon voor jezelf of om aan een relatie cadeau te doen. Ook is het mogelijk om het boek volledig te personaliseren neem hiervoor direct contact op met Wessel Berkman via wb@d-c-r.nl

PRE-ORDER BONUS: Welke eerste indruk maak jij op je droomklant met je LinkedIn profiel? Pre-order nu alvast jouw unieke exemplaar en ontvang een LinkedIn scan van jou persoonlijke profiel t.w.v. €50,-

DE MAKERS

Wessel Berkman (initiatief nemer, interviewer)

Wessel Berkman is de oprichter van De Commerciële Revolutie en The Social Selling Company. Daarnaast is hij initiatiefnemer van de exclusieve netwerken Nintes, Nedbricks en The Millennials.

Hij daagt zijn klanten graag uit om in beweging te komen. Hij is veelgevraagd spreker en neemt deel in verschillende ventures. Hij schreef eerder bestsellers zoals De Commerciële Revolutie, 365 uitdagende vragen, Management zoals het bedoeld is en De Brown Paper Methode.

Maak een connectie met Wessel op LinkedIn.

Shanna Bozuwa (interviewer, journalist en tekstschrijfster)

Shanna Bozuwa is de oprichter van Red Pumpkin, een marketing en fotografie bureau. Ze helpt ondernemers in het MKB om hun marketing en beeldpresentatie strak op orde te krijgen. Ze ondersteunt in brede zin; van het bedenken van marketing strategieën tot het opstellen van contentplanningen of het schrijven van concrete posts. Daarnaast schrijft ze frisse blogs over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld over ICT, hospitality en zelfstandig ondernemen vraagstukken.

Maak een connectie met Shanna op LinkedIn.

Guus J. Baks (fotograaf)

Guus J.Baks is een zeer ervaren fotograaf die zijn fotografie carrière begon in 1995 als huisfotograaf van de Johan Cruijff ArenA. Na deze tijd, in 2004, fotografeerde hij events en gala’s voor 4 en 5* Hotels. Als vastgoedfotograaf fotografeerde hij gebouwen en interieur in binnen-en buitenland. Ook maakte hij reportages voor glossy bladen en fotografeerde hij mensen. Daarnaast is hij lid van fCN waar hij ook de fotografie voor verzorgd. Guus J.Baks doet op dit moment alleen opdrachten waarvoor hij wordt gevraagd en die hij leuk vindt.

Maak een connectie met Guus op LinkedIn.

Jorrit Vlas (social media en content specialist)

Digital sales en content specialist bij The Social Selling Company en De Commerciële Revolutie. Jorrit wist zich met zijn team de afgelopen jaren te profileren als: Specialist in on- en offline commercie met resultaatafhankelijke beloningsmodellen.

Maak een connectie met Jorrit op LinkedIn.

NL Groeit

De boeken zijn tot stand gekomen in samenwerking met nlgroeit, De publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel met als doelstelling het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Deze site is beschermd door reCAPTCHA