LEF NEXT

In het schitterende koffietafelboek LEF, het geheim van marktverstoorders ontrafeld, en nu deel twee LEF Next heeft Wessel Berkman met zijn team onderzoek gedaan naar:
“Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en complete markten verstoren?”

Deze editie zal ook weer vol staan met verhalen van rasechte marktverstoorders van Nederlandse bodem o.a. met: Henk Jan Beltman (Tony Chocolonely), Wim van der Leegte (VDL), Ali B (SPEC), André Rieu (André Rieu Productions), Michiel Muller (Picnic), Daan van Renselaar (Stella Fietsen), Pierre Boels (Boels verhuur), Pieter Schoen (Shoe Investments), Shawn Harris (Nature’s Pride), Eric Stubbé (ALLSAFE Mini Opslag), Eric Berkhof (Van Mossel Automotive Groep) en nog meer marktverstoorders die allemaal een bijzondere weg hebben afgelegd om daar te komen waar ze nu zijn. ​

Het is weer een super mooi en inspirerend koffietafelboek om zelf te lezen of om (met eigen foto, logo en tekst) aan jouw relaties en medewerkers te geven!

Hoe gaaf is het wanneer je met jouw eigen LEF Next boek vol super uitdagende verhalen elke dag op de tafel van jouw klant of relatie ligt?

Neem voor personalisatie direct contact met ons op!

BESTEL NU LEF NEXT

LEF
(2019 editie)

Wat kan jij leren van superondernemers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Frits van Eerd (Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital), Bas van der Veldt (AFAS Software) en Michiel Muller (PICNIC)?

Dat kan je lezen in het boek LEF. Het eerste boek is inmiddels een collectors item waar we nog enkele stuks van beschikbaar hebben.

Bij elk LEF boek krijg je ook de LEF scan cadeau. Met deze kan je bepalen waar jij staan en wat je moet doen om het verschil te maken.

BESTEL NU LEF

DE MAKERS

Wessel Berkman (initiatief nemer, interviewer)

Wessel Berkman is de oprichter van De Commerciële Revolutie en The Social Selling Company. Daarnaast is hij initiatiefnemer van de exclusieve netwerken Nintes, Nedbricks en The Millennials.

Hij daagt zijn klanten graag uit om in beweging te komen. Hij is veelgevraagd spreker en neemt deel in verschillende ventures. Hij schreef eerder bestsellers zoals De Commerciële Revolutie, 365 uitdagende vragen, Management zoals het bedoeld is en De Brown Paper Methode.

Maak een connectie met Wessel op LinkedIn.

Shanna Bozuwa (interviewer, journalist en tekstschrijfster)

Shanna Bozuwa is de oprichter van Red Pumpkin, een marketing en fotografie bureau. Ze helpt ondernemers in het MKB om hun marketing en beeldpresentatie strak op orde te krijgen. Ze ondersteunt in brede zin; van het bedenken van marketing strategieën tot het opstellen van contentplanningen of het schrijven van concrete posts. Daarnaast schrijft ze frisse blogs over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld over ICT, hospitality en zelfstandig ondernemen vraagstukken.

Maak een connectie met Shanna op LinkedIn.

Guus J. Baks (fotograaf)

Guus J.Baks is een zeer ervaren fotograaf die zijn fotografie carrière begon in 1995 als huisfotograaf van de Johan Cruijff ArenA. Na deze tijd, in 2004, fotografeerde hij events en gala’s voor 4 en 5* Hotels. Als vastgoedfotograaf fotografeerde hij gebouwen en interieur in binnen-en buitenland. Ook maakte hij reportages voor glossy bladen en fotografeerde hij mensen. Daarnaast is hij lid van fCN waar hij ook de fotografie voor verzorgd. Guus J.Baks doet op dit moment alleen opdrachten waarvoor hij wordt gevraagd en die hij leuk vindt.

Maak een connectie met Guus op LinkedIn.

Robert Bervoets (vormgeving en ontwerp)

Bevlogen drukwerkspecialist en eigenaar van GRAPHIC MINDS|support to be creative. Robert heeft een sterke affiniteit met Print Management, Marketing Communicatie, Business development en Interim Management. Bewezen vermogen om een juiste vertaalslag te maken van wensen naar mogelijkheden en meetbare doelen.

Maak een connectie met Robert op LinkedIn.

Jorrit Vlas (social media en content specialist)

Digital sales en content specialist bij The Social Selling Company en De Commerciële Revolutie. Jorrit wist zich met zijn team de afgelopen jaren te profileren als: Specialist in on- en offline commercie met resultaatafhankelijke beloningsmodellen.

Maak een connectie met Jorrit op LinkedIn.

NL Groeit

De boeken zijn tot stand gekomen in samenwerking met nlgroeit, De publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel met als doelstelling het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.

NEEM CONTACT MET ONS OP


    Deze site is beschermd door reCAPTCHA