9 maanden Social Selling doorontwikkeling met je team

9 maanden Social Selling doorontwikkeling met je team

Wordt expert op je vakgebied met social en blijf een aantal maanden doorontwikkelen om ‘State of the Art’ te blijven. De ingredienten voor dit programma worden met maatwerk ingericht.

Wat kun je verwachten van het 9 maanden Social Selling doorontwikkel programma

Nieuwe onderwerpen en verdere verdieping zorgen ervoor dat Social Selling een routine wordt en deel gaat uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers. Optimale stukken content maken aan de hand van de Klant Success Portfolio en feilloos weten wanneer je wat deelt en met wie in je netwerk om optimaal resultaat te behalen. Samen met je team professioneel online aanwezig zijn om elkaar te versterken en om de klant optimaal uit te dagen met het hoogste rendement. Met ervaringsdeskundigen en de Teamleap portal ga je de kennis borgen in de organisatie. Niet zo maar een traininkje maar zorgen dat de zowel de organisatie als de individuele medewerkers zich deze nieuwe routine eigen maken.

Benieuwd welke impact social selling op jouw bedrijf kan hebben?

Wees professioneel aanwezig online routinematig relevant met je team.

Mail naar sales@thesocialsellingcompany.com of bel naar +31 88 73 05 500 voor informatie om dit het beste te doen.

OVER ONS

Wij transformeren organisaties met een integrale benadering. Ons doel? Gedragsverandering bewerkstelligen en sales een boost geven. Vergroot de snelheid waarmee jouw bedrijf winst boekt en wordt

met behulp van onze diensten een succesvolle online organisatie.

ADRES

Paulus Potterlaan 23

1412 HV Naarden

+31 88 73 05 500


Nederland

+31 88 73 05 500
Sales@thesocialsellingcompany.com