12 weken intensief Social Selling Master programma

12 weken intensief Social Selling Master programma

Met het 12 weken Social Selling Master programma gaan we met Sales, Marketing en Leadership een dagelijkse nieuwe routine opbouwen. Hiermee zetten we als team een grote stap voorwaarts om Social Selling gezamenlijk in te zetten met bewezen return of investment. In de 12 weken leggen we met elkaar de basis voor een professionele online aanwezigheid. Deze nieuwe routine zal leiden tot netwerkgroei, leads en betere conversie.

Klant Succes Manager met management team

Aan het 12 weken programma wordt een dedicated Klant Succes Manager toegevoegd. Deze persoon is het aanspreekpunt voor het management en bespreekt samen de voortgang en successen van het programma. Aan het begin van het traject zal met het team en management de kpi’s worden vastgesteld voor het programma. De dashboards laten de voortgang zien aan de hand van deze kpi’s en maken meteen visueel inzichtelijk hoe het programma verloopt. Dit is een uitgelezen methode om de resultaten wekelijks te kunnen volgen, successen te meten.

Wat kun je verwachten van het 12 weken Social Selling Master programma

Het programma maakt gebruik van een e-learning The Teamleap transitie portal waar inspiratie video’s en content worden gedeeld. Deze portal is 24X7 bereikbaar en mobile friendly hetgeen de mogelijkheid geeft om waar dan ook de leerstof door te nemen. Verder zijn er wekelijkse live en live digitale sessies welke de deelnemer optimaal in staat stelt om geleerde kennis in praktijk te brengen, zo wordt een nieuwe routine snel ingezet. De deelnemer heeft verder onbeperkt toegang tot live en online 1 op 1 vragen stellen en support. Via een leaderboard wordt binnen de portal inzichtelijk gemaakt wat de laatste scores zijn en kan gestuurd worden op het halen van de van te voren gedefineerde kpi’s. Ook kunnen m.b.t. de leaderboard gaming en incentive programma’s worden uitgerold om prestaties te belonen. Dashboards geven inzicht in de voortgang van het individue alsmede het team.

Social Selling Routine opbouwen met meetbare resultaten

Met de support van gespecialiseerde ervaringsdeskundigen welke de medewerkers online en offline zullen begeleiden en support geven, zullen de medewerkers snel resultaten gaan zien. Het inzetten van een nieuwe routine welke consistent zal worden doorgevoerd begint met het opbouwen van een professionele online aanwezigheid. Elke week zal een nieuw onderwerp worden behandeld, de benadering is praktisch en meteen inzetbaar in dagelijkse bezigheden.

"Niets doen is in het huidige digitale tijdperk is geen optie meer, en als je het dan doet, doe het dan goed!"

Review

Na het 12 weken programma bepalen we samen met jullie organisatie de volgende stap. Gaan we door voor de 9 maanden waarbij we de opgedane kennis zorgvuldig borgen binnen jullie organisatie en waar we verder stappen zetten met content schrijven. Schrijf je in voor de 12 weken Social Selling Master programma en zie hoe jullie organisatie het verschil gaat maken in de markt en de competitie voorblijft.

Benieuwd welke impact social selling op jouw bedrijf kan hebben?

Wees professioneel aanwezig online routinematig relevant met je team.

Mail naar toni@thesocialsellingcompany.com of bel naar +316 47 85 66 69 voor informatie om dit het beste te doen.

OVER ONS

Wij transformeren organisaties met een integrale benadering. Ons doel? Gedragsverandering bewerkstelligen en sales een boost geven. Vergroot de snelheid waarmee jouw bedrijf winst boekt en wordt

met behulp van onze diensten een succesvolle online organisatie.

ADRES

Paulus Potterlaan 23

1412 HV Naarden

+31 88 73 05 500


Nederland

+31 88 73 05 500
Sales@thesocialsellingcompany.com