Digital Sales vanuit huis

Social selling is het gebruik maken van digitale tools om uw merk, pipeline en omzet te laten groeien. Het betekent niet dat uw huidige verkoop- en marketingactiviteiten moeten worden geëlimineerd. Maar zorgt er juist voor dat de huidige activiteiten accelereren.

Wat?

Door de uitbraak van het COVID-19 virus wordt fysiek contact afgeraden. Om als B2B sales toch online leads te kunnen genereren zonder fysiek contact is het van belang de juiste kennis en skills te hebben van social selling en digitale sales om het voortbestaan van uw organisatie te garanderen. 

Waarom?

Door gebruik te maken van alle digitale tools die we vandaag hebben, zullen verkoop- en marketingteams meer gekwalificeerde leads genereren. Met de juiste digitale verkoopvaardigheden kunnen deze leads worden omgezet in nieuwe zakelijke relaties en extra inkomsten.

Resultaat

Hoe we helpen?

Wij helpen organisaties met de digitale transformatie van hun Sales en Marketing teams met op maat gemaakte online trainingsprogramma's. Onze online trainingsprogramma's kunnen bestaan uit:

Analyse & Advies

Door een grondige analyse bepalen wij uw huidige situatie en uw gewenste situatie. We maken samen een plan met duidelijke vooraf gedefinieerde KPI's om onze gedeelde missie tot een succes te maken.

Online training & Coaching

Ons team van digitale verkoop- en marketingexperts helpt uw ​​medewerkers hun marketing- en verkooppraktijken te transformeren door groeps- en individuele coaching en training.

E-learning Portal

Door de combinatie van onlinetraining en face-to-face training wordt uw verkoop- en marketingtransformatie schaalbaar. Duidelijke vooraf gedefinieerde KPI's en managementdashboards geven inzicht in de team- en individuele voortgang.

 

Weten hoe The Social Selling Company u en uw sales en marketing teams kunt helpen met voortzetten van uw sales en marketing activiteiten? Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!

Contact

Vertrouwd door

OVER ONS

Wij transformeren organisaties met een integrale benadering. Ons doel? Gedragsverandering bewerkstelligen en sales een boost geven. Vergroot de snelheid waarmee jouw bedrijf winst boekt en wordt

met behulp van onze diensten een succesvolle online organisatie.

ADRES

Paulus Potterlaan 23

1412 HV Naarden

+31 88 73 05 500


Nederland

+31 88 73 05 500
Sales@thesocialsellingcompany.com