fbpx
 • Als je dit boek hebt gelezen, kun je niet meer ontkennen dat je weet wat je moet doen om je organisatie significant te laten groeien. Join the revolution!
 • Lees hoe je de kracht van social selling ontketent – met veel aandacht voor LinkedIn, maar ook voor Facebook, Twitter en WhatsApp. Het boek bevat veel praktische tips en bijdragen van andere experts.
 • Wat doen 22 superondernemers waaronder Pieter Zwart (Coolblue), Frits van Eerd (Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital), Bas van der Veldt (AFAS Software) en Michiel Muller (PICNIC) anders dan andere leiders? Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en de markt verstoren?
 • Met de grote A1 LEF scan poster kan je jezelf beoordelen in welke mate jij LEF hebt en een marktverstoorder al bent of gaat worden.
 • Met de grote A1 LEF scan poster kan je jezelf beoordelen in welke mate jij LEF hebt en een marktverstoorder al bent of gaat worden.
 • LEF Next

  34,95
  Hij is er: LEF Next! In de LEF boeken serie, heeft Wessel Berkman met zijn team onderzoek gedaan naar: “Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en complete markten verstoren?” In LEF Next lees je de inspirerende verhalen van marktverstoorders zoals: Henk Jan Beltman (Tony Chocolonely), Wim van der Leegte (VDL), Ali B (SPEC), André Rieu (André Rieu Productions), Michiel Muller (Picnic), Daan van Renselaar (Stella), Pierre Boels (Boels verhuur), Pieter Schoen (Shoe Investments), Shawn Harris (Nature’s Pride) en nog veel meer top marktverstoorders die allemaal een bijzondere weg hebben afgelegd om daar te komen waar ze nu zijn. ​Wat kan jij van deze marktverstoorders leren? Het is weer een super mooi en inspirerend koffietafel boek om zelf te lezen of om aan je relaties en medewerkers te geven (met eigen foto, logo en tekst) zoals met Sinterklaas, Kerst of Nieuwjaar. Zie beschrijving hieronder voor meer informatie...
 • Een nieuwe commerciële standaard: LEVEL 3 organisaties, on- en offline helpen de ambities van je klanten te overtreffen De tijd van productpush of een beetje cross en upsell in een modern marketingjasje is voorbij. De nieuwe standaard in sales en marketing: ieder contact vormt het leukste moment van de week met de grootste impact op LEVEL 3. Met LEVEL 3 sales ben je een structureel en meetbaar onderdeel van het realiseren en overtreffen van de dromen/ambities van je klant. On- en offline LEVEL 3 sales geeft energie, het vergroot de klant- én de medewerkerstevredenheid en het verbetert het onderscheidend vermogen van jullie organisatie. Hiermee maak je het verschil en genereer je meer omzet met hogere marge. Dit boek over de inmiddels ruimschoots beproefde LEVEL 3 filosofie, LEVEL 3 Commerciële Blueprint en executieroute geeft je naast theoretische inzichten ook praktische tips om LEVEL 3 sales direct te laten werken binnen je organisatie. Ga aan de slag met een nieuwe dagelijkse on- en offline teamroutine in LEVEL 3 sales. Want je weet: je groeit pas als je het toepast! Wat levert LEVEL 3 sales voor jullie organisatie op? En jezelf?
Go to Top