fbpx
 • Niet op voorraad
  Deze editie is UITVERKOCHT: Bekijk de nieuwe uitgave hier! Een nieuwe commerciële standaard: LEVEL 3 organisaties, on- en offline helpen de ambities van je klanten te overtreffen EDITIE 2023-2024 De tijd van productpush of een beetje cross en upsell in een modern marketingjasje is voorbij. De nieuwe standaard in sales en marketing: ieder contact vormt het leukste moment van de week met de grootste impact op LEVEL 3. Met LEVEL 3 sales ben je een structureel en meetbaar onderdeel van het realiseren en overtreffen van de dromen/ambities van je klant. On- en offline LEVEL 3 sales geeft energie, het vergroot de klant- én de medewerkerstevredenheid en het verbetert het onderscheidend vermogen van jullie organisatie. Hiermee maak je het verschil en genereer je meer omzet met hogere marge. Dit boek over de inmiddels ruimschoots beproefde LEVEL 3 filosofie, LEVEL 3 Commerciële Blueprint en executieroute geeft je naast theoretische inzichten ook praktische tips om LEVEL 3 sales direct te laten werken binnen je organisatie. Ga aan de slag met een nieuwe dagelijkse on- en offline teamroutine in LEVEL 3 sales. Want je weet: je groeit pas als je het toepast! Wat levert LEVEL 3 sales voor jullie organisatie op? En jezelf?
 • Next Level Sales met AI en automation Hoe technologie jullie sales gaat opschudden. Hoe onderscheid je je commercieel in een wereld met steeds meer kritische klanten; die scherper zijn, minder budget hebben, hyperconcurrentie, massief online commercieel geweld, veel prijsvechters en razendsnelle ontwikkelingen in AI & automation? En bedenk: geen omzet met gezonde marge betekent geen toekomstperspectief. De tijd van ‘old school’ commercie doen is voorbij. Meer dan 40% van de huidige commerciële werkwijze is te optimaliseren of te vervangen met AI of automation. Hoeveel gaat dat besparen en of wat levert dat jullie op? De markt wordt overspoeld met AI en automation tools. Waarop haak je wel op in? In dit boek ontdek je wat je de komende tijd kan doen om niet de boot te missen. En vooral ook hoe pas je dit nu juist toe zodat het ook gaat werken zoals het bedoeld is? Je leest niet alleen alles over tools en technieken, maar hoe je die inzet om je sales beter te laten presteren of zelfs geheel te digitaliseren. Daarnaast krijg je inzicht in alle cruciale elementen van een succesvolle AI- & automation strategie, organisatie inrichting, implementatie en executie. Waarom je nu actie moet ondernemen? Omdat de concurrent het anders wel voor je doet. Voor de klant betekent het een significant betere klantbediening, voor medewerkers een belangrijke hulp die veel tijd bespaard en het werk nog leuker maakt zodat er meer tijd is voor creativiteit en klantgerichtheid. Op welk gebied gaan jullie het verschil maken met AI & automation?
 • Een nieuwe commerciële standaard: LEVEL 3 organisaties, on- en offline helpen de ambities van je klanten te overtreffen EDITIE 2023-2024 De tijd van productpush of een beetje cross en upsell in een modern marketingjasje is voorbij. De nieuwe standaard in sales en marketing: ieder contact vormt het leukste moment van de week met de grootste impact op LEVEL 3. Met LEVEL 3 sales ben je een structureel en meetbaar onderdeel van het realiseren en overtreffen van de dromen/ambities van je klant. On- en offline LEVEL 3 sales geeft energie, het vergroot de klant- én de medewerkerstevredenheid en het verbetert het onderscheidend vermogen van jullie organisatie. Hiermee maak je het verschil en genereer je meer omzet met hogere marge. Dit boek over de inmiddels ruimschoots beproefde LEVEL 3 filosofie, LEVEL 3 Commerciële Blueprint en executieroute geeft je naast theoretische inzichten ook praktische tips om LEVEL 3 sales direct te laten werken binnen je organisatie. Ga aan de slag met een nieuwe dagelijkse on- en offline teamroutine in LEVEL 3 sales. Want je weet: je groeit pas als je het toepast! Wat levert LEVEL 3 sales voor jullie organisatie op? En jezelf?
 • Met het Dromen Doe boekje kan je structureel bijhouden hoe en of je werkt aan je dromen/ambities. Door dit structureel te gebruiken, bv 1 keer per week is de kans groter dat je je dromen / ambities sneller realiseert. Superleuke set om met je vrienden, familie, collega’s dromen / ambities / doelen in kaart te krijgen, te delen en te kijken hoe je elkaar kunt helpen deze te realiseren of zelfs te overtreffen. Het boekje is meer dan 32 bladzijde dik en met een ringbandje gebonden. Er staan ook vele tips in! Dit Dromen Doe Boekje is ook in het Engels te verkrijgen en ook te personaliseren met je organisatie kleuren en logo. Wanneer je grotere aantallen nodig hebt (>10 stuks): bel of mail voor meer informatie met 0031 654 935 671 / wb@d-c-r.nl
 • Met deze mooie ‘Dromen Boven Tafel Krijg’ posters te gebruiken in je sessies krijg je alles duidelijk in kaart. Na de sessie hang je deze ergens in de gang of kantine. Periodiek pak je de posters er weer even bij om deze te updaten met je team. Ook in deze set de Dromen Actielijst poster waar je alle acties op kunt noteren om de dromen te realiseren. De set bestaat uit drie setjes van 2 posters van elk type: 1 poster om dromen in kaart te krijgen m.b.t. je huidige en toekomstige baan, 1 met privé en vitaliteit dromen en ambities en de Droom Realisatie Actielijst poster) Totaal dus 6 posters. Bovendien ook het boek LEVEL 3 Employee Growth waar exact beschreven staat hoe je deze sessie kunt doen. Natuurlijk kan je deze ook met een van onze experts doen. De luxe posters zijn van stevig papier gemaakt en hebben een formaat van A0. De posters zijn ook in het Engels te verkrijgen en ook te personaliseren (150 euro extra) met je organisatie kleuren en logo. Wanneer je grotere aantallen nodig hebt (>5 sets): bel of mail voor meer informatie met 0031 654 935 671 / wb@d-c-r.nl
 • Superleuke set om met je vrienden, familie, collega’s dromen / ambities / doelen in kaart te krijgen, te delen en te kijken hoe je elkaar kunt helpen deze te realiseren of zelfs te overtreffen. De set bestaat uit een boekje met uitleg, gave Dromen poster, blokje met geeltjes en een stift. Leuk om periodiek met elkaar te doen en echt te weten wat elkaars dromen / ambities zijn. Ken jij ze van jezelf en je vrienden of collega’s? Deze zijn ook in het Engels te verkrijgen en ook te personaliseren met je organisatie kleuren en logo. Wanneer je grotere aantallen nodig hebt (>10 stuks): bel of mail voor meer informatie met 0031 654 935 671 / wb@d-c-r.nl
 • Boekcover Level3 Employee Growth Achterkant Boekcover Level3 Employee Growth Voorkant
  LEVEL 3 Employee Growth: Hoe wordt jouw organisatie de meest woest aantrekkelijke zodat je huidige medewerkers er willen blijven werken en nieuwe in de rij staan om er te mogen werken. Je huidige talenten vertrekken, nieuwe staan niet in de rij, wervingskosten rijzen de pan uit, een grote vraag naar grotere maatschappelijke relevantie en zomaar wat effecten waar veel organisaties mee te maken hebben. Het gaat er nu echt om: het verschil te maken. De drie sleutel elementen in LEVEL 3 Employee Growth filosofie zijn: 1. de medewerker echt als een totaal mens te zien, niet voornamelijk als productiemiddel of kostenpost. 2. de dromen / ambities / doelen van je medewerkers te kennen. Ook de niet werk gerelateerde. 3. door meetbaar structureel een bijdrage te leveren op deze dromen / ambities / doelen. En dat ook op de niet werk gerelateerde dromen / ambities. LEVEL 3 Employee Growth is het leukste veranderproject met grote effecten op energie, plezier en het aantrekken van nieuwe talenten. Ga er snel mee aan de slag en maak de nieuwe dagelijkse LEVEL 3 Employee Growth routine je eigen.
 • Lees hoe je de kracht van social selling ontketent – met veel aandacht voor LinkedIn, maar ook voor Facebook, Twitter en WhatsApp. Het boek bevat veel praktische tips en bijdragen van andere experts.
 • Wat doen 22 superondernemers waaronder Pieter Zwart (Coolblue), Frits van Eerd (Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital), Bas van der Veldt (AFAS Software) en Michiel Muller (PICNIC) anders dan andere leiders? Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en de markt verstoren?
 • Met de grote A1 LEF scan poster kan je jezelf beoordelen in welke mate jij LEF hebt en een marktverstoorder al bent of gaat worden.
 • Met de grote A1 LEF scan poster kan je jezelf beoordelen in welke mate jij LEF hebt en een marktverstoorder al bent of gaat worden.
 • LEF Next

  34,95
  Hij is er: LEF Next! In de LEF boeken serie, heeft Wessel Berkman met zijn team onderzoek gedaan naar: “Wat maakt dat sommige organisaties veel sneller groeien en complete markten verstoren?” In LEF Next lees je de inspirerende verhalen van marktverstoorders zoals: Henk Jan Beltman (Tony Chocolonely), Wim van der Leegte (VDL), Ali B (SPEC), André Rieu (André Rieu Productions), Michiel Muller (Picnic), Daan van Renselaar (Stella), Pierre Boels (Boels verhuur), Pieter Schoen (Shoe Investments), Shawn Harris (Nature’s Pride) en nog veel meer top marktverstoorders die allemaal een bijzondere weg hebben afgelegd om daar te komen waar ze nu zijn. ​Wat kan jij van deze marktverstoorders leren? Het is weer een super mooi en inspirerend koffietafel boek om zelf te lezen of om aan je relaties en medewerkers te geven (met eigen foto, logo en tekst) zoals met Sinterklaas, Kerst of Nieuwjaar. Zie beschrijving hieronder voor meer informatie...
Go to Top